essova

Assalammualaikum….. contact my email : essova_esv@yahoo.com

My Spring Day / 내 생애 봄날 [2014] | K-Drama

on October 21, 2014

Details

  • Title: 내 생애 봄날 / Nae Saengae Bomnal
  • Also known as: Springtime of My Life / My Spring Days
  • Genre: Melodrama, romance, comedy, human, family, medical
  • Episodes: 16
  • Broadcast network: MBC
  • Broadcast period: 2014-Sep-10 to 2014-Oct-30
  • Air time: Wednesday & Thursday 22:00

 

Preceded by

Fated to Love You

 

 

Synopsis

A human melodrama about a woman who received heart transplant and a man who loved his late wife very much.

Lee Bom Yi decided to live her life to the fullest as a token of gratitude for the donor. She then accidentally met Kang Dong Ha, a single father with two children, unaware that he was the husband of her donor. Kang Dong Ha is baffled that Lee Bom Yi shares many similar traits with his late wife.

“aku ingin memiliki keluarga yg di isi dgn putra & putri” : Man said perfect dream😉

 

 DOWNLOAD

EPISODE 1

 EPISODE 2

 EPISODE 3

 EPISODE 4

 EPISODE 5

 EPISODE 6

 EPISODE 7

EPISODE 8 

 EPISODE 9

 EPISODE 10

 EPISODE 11

 EPISODE 12

 EPISODE 13

 EPISODE 14

 EPISODE 15

 EPISODE 16END

 SUBTITLE ENGLISH | INDONESIA

 

Fakta tentang drama korea My Spring Days ini adalah sbb :

Bener-bener Ketipu neh liat drama di episode 1-3, saya pikir….orang miskin dan susah tapi ternyata dia CEO…..hahahahaha. trus saya pikir dia terlalu jahat memperlakukan anak-anaknya. Tapi ternyata tidak, dia ayah yg hangat dan akrab dengan anak-anaknya….hehehee😀

Kalau diawal cerita mirip dgn film ya MEG RYAN & TOM HANKS “Sleepless in Seattle” . film Sleeples in seattle adalah film hollywood yg di produksi tahun 1993, dgn tema film drama komedi. Ceritanya berdasarkan kisah nyata,  yang dibintangi Tom hanks sebagai Sam Baldwin dan Meg Ryan sebagai Annie Reed. Garis merah dari kedua film ini adalah sedihnya ditinggal sang istri untuk selamanya. Mereka harus give up demi anak-anak yg ditinggalkan ibunya. Dan muncullah sosok wanita yang tidak diduga-duga bisa menghibur hati mereka yg kosong. Kreatifnya di drama “My spring days” adalah tidak jiplak sama persis dgn film “sleepless in seattle”. Dia punya cerita sendiri yang harus ditampilkan. Bravo….atas ke kreatifan mereka😀 ………..alhasil ratingnya ga buruk, bisa menebus 10 besar meski tidak stabil mesti naik-turun ratingnya yg kadang mesti kelempar dari uruta 10 besarnya😉

in seattle

mulai di Episode 5 keatas sampai di episode 11 mulai bosen alias boring jalan ceritanya. permasalahan berkutik diantara asmara adik dan abang yg memperebutkan seorang gadis yg awalnya si gadis adalah tunangan si adiknya sang dokter ganteng😀

pantes aja bisa loncat sampe episode 11 muter sekitar itu aja. pd hal kalau dipangkas alias disingkat bisa aja seh. ditengah episode itu mulai  terkuak pendonor jantungnya siapa tuk sigadis ceria ini. 

di episode 12 mulai bermasalah dgn transpalansi jantung donor an nya. mulai yaa sisi dramatis nya di munculkan….hahaha😛

trus wanita yg pernah deket sama si dokter ganteng juga punya masalah kesehatan….waduhhhh…..panen penyakit😀 jangan bikin cerita yg mengalihkan ke permasalahan yg lain. terbukti dari ratingnya yg merangkak  jeblok terlempar dari urutan 10 besarsbb :

SUMBER : RATING

EPISODE

TGL

TAYANG

TNmS Ratings

AGB Nielsen

Nationwide Seoul National Capital Area Nationwide Seoul National Capital Area

8

2 October 2014 6.3% (16th) 8.5% (14th) 8.8% (11th) 10.1% (8th)

9

8 October 2014 7.6% (15th) 10.0% (9th) 9.1% (13th) 10.3% (7th)

10

9 October 2014 7.7% (18th) 10.7% (9th) 8.3% (15th) 9.3% (13th)

11

15 October 2014 8.3% (14th) 11.4% (6th) 8.6% (15th) 10.0% (9th)

ternyata orang-orang yg disurvey nya berpendapat yg sama dgn saya……..😀

 

Presentation1

 

Production

Kam Woo-sung and Choi Sooyoung were cast as leads on July 17, 2014.

My Spring Days began filming on August 19 and the first shoot took place in a marketplace in Suwon, Gyeonggi Province.

 

 

 


2 responses to “My Spring Day / 내 생애 봄날 [2014] | K-Drama

  1. Ronald says:

    First of all I would like to say superb blog!
    I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind.

    I was interested to find out how you center yourself and clear your mind prior to writing.
    I have had a tough time clearing my mind in getting my ideas out there.
    I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15
    minutes are lost simply just trying to figure out how
    to begin. Any recommendations or tips? Appreciate it!

    • essova says:

      thank u😉
      yes indeed my own if you want to write to spend a lot of time to get the concentration of writing anything that could make other people interested
      so keep trying , maybe it was a message from me😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: